fbpx

Magunkról

Ügyfeleinket 15 éve segítjük abban, hogy otthonra találjanak!

Szakértelműnk és tapasztalatunk ügyfeleink elégedettségének biztosítéka! Irodánk új építésű, Budapest közeli, Pest megyében található ingatlanok közvetítését végzi. Lakás, családi ház, ikerház vagy sorház – nálunk megtalálja álmai otthonát! Új építésű CSOK ingatlanokat is talál széles kínálatunkban.

Széleskörű támogatás

Ügyfeleink bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzánk, legyen az jogi probléma, adózással vagy illetékfizetéssel összefüggő téma, hitelügyintézés, CSOK-ügyintézés, energetikai tanúsítvány vagy ingatlan értékbecslés. Akár ingatlan adásvétel vagy ingatlanbérbeadás az ügylet tárgya,  ügyfeleink elégedettsége a legfőbb célunk.

Naprakész tájékoztatás

Hozzáállásunk alapja a becsületesség, felelősségteljes és megbízható munkavégzés. Ehhez naprakész információkkal kell rendelkeznünk. Kollégáink naprakész tudással, nagy rutinnal és tapasztalattal segítik ügyfeleinket.

Hitvallásunk

Csapatunkra jellemző, hogy egymást segítve végezzük munkánkat. Minden esetben, a legmesszebbmenőkig szem előtt tartjuk ügyfeleink érdekeit. Célunk a szakmailag és emberileg is korrekt, igényes ügyvitel.

FOLYAMATOSAN TÁMOGATJUK ÜGYFELEINKET

ÖNNEK MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a hét minden napján.


Összehasonlítás

KERESÉS KULCSSZÓ VAGY KIFEJEZÉS ALAPJÁN