Magunkról

Ügyfeleinket 15 éve segítjük abban, hogy otthonra találjanak!

Szakértelműnk és tapasztalatunk ügyfeleink elégedettségének biztosítéka! Irodánk új építésű, Budapest közeli ingatlanok közvetítését végzi. Lakás, családi ház, ikerház vagy sorház – nálunk megtalálja álmai otthonát! Új építésű CSOK ingatlanokat is talál széles kínálatunkban.

Széleskörű támogatás

Ügyfeleink bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzánk, legyen az jogi probléma, adózással vagy illetékfizetéssel összefüggő téma, hitelügyintézés, CSOK-ügyintézés, energetikai tanúsítvány vagy ingatlan értékbecslés. Akár ingatlan adásvétel vagy ingatlanbérbeadás az ügylet tárgya,  ügyfeleink elégedettsége a legfőbb célunk.

Naprakész tájékoztatás

Hozzáállásunk alapja a becsületesség, felelősségteljes és megbízható munkavégzés. Ehhez naprakész információkkal kell rendelkeznünk. Kollégáink naprakész tudással, nagy rutinnal és tapasztalattal segítik ügyfeleinket.

Hitvallásunk

Csapatunkra jellemző, hogy egymást segítve végezzük munkánkat. Minden esetben, a legmesszebbmenőkig szem előtt tartjuk ügyfeleink érdekeit. Célunk a szakmailag és emberileg is korrekt, igényes ügyvitel.

FOLYAMATOSAN TÁMOGATJUK ÜGYFELEINKET

ÖNNEK MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a hét minden napján.


Összehasonlítás

KERESÉS KULCSSZÓ VAGY KIFEJEZÉS ALAPJÁN